Ανακοινώσεις

Ιανουαρίου 21 2024

Κοινοποίηση καμπάνιας Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών σχετικά με το επικείμενο ν/σ για την Ψυχική Υγεία και την Απεξάρτηση

Το ΔΣ του ΣΚΛΕ ενημερώθηκε από το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών για την καμπάνια του σχετικά με το επικείμενο νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία και την Απεξάρτηση και στη συνέχεια με απόφασή του κοινοποιεί την καμπάνια στα μέλη του και προς κάθε ενδιαφερόμενο/η. Βρείτε επισυναπτόμενο το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς…
Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις

Παρεμβάσεις

Δείτε όλες τις Παρεμβάσεις

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. διοργανώνει στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα, το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο "Κοινωνική Φροντίδα Οικογένειας-Παιδιού Σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοιν. Ασφάλειας και Πρόνοιας, σε Συνεργασία με το Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών (ΣΚΛΕ) και Συνδιοργάνωση με το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο κλικ εδώ:
Αίτηση Συμμετοχής

 

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) και το Σωματείο Φίλων Παιδόπολης Καβάλας "Άγιος Γεώργιος", συνδιοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με θέμα :

«Κοινωνική Φροντίδα Οικογένειας – Παιδιού. Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές»

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην πόλη της Καβάλας στις 3 ημέρα Παρασκευή και 4 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο 2014, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα είναι οι εξής :

 

  • Παιδική Προστασία (Αναδοχή και Υιοθεσία).
  • Χρόνια Φροντίδα ΑμεΑ και Ηλικιωμένων.
  • Ενδοοικογενειακή Βία (Πρόληψη και Αντιμετώπιση).
  • Οικονομική Κρίση και Υπηρεσίες Πρόνοιας.
  • Επαγγελματική Εξουθένωση Εργαζομένων σε Υπηρεσίες Πρόνοιας.
  • Εθελοντισμός και Κοινωνικές Συμπράξεις στις Υπηρεσίες Πρόνοιας.
  • Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
  • Υπηρεσίες Κοινωνικής Αρωγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Παραδείγματα Καλών Πρακτικών και νέο ΕΣΠΑ στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας.

 

Στο συνέδριο έχουν κληθεί να μιλήσουν Ακαδημαϊκοί, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Κ.Κ.Π., εργαζόμενοι στο χώρο της Πρόνοιας, εκπρόσωποι της ΕΣΑΜΕΑ και της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων προνοιακών Φορέων και Συλλόγων.

Ενημερώσεις από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ)

Γίνετε μέλος του ΣΚΛΕ

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.