ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ» ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΤ ΣΚΛΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η συνάντηση της δράσης «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/6/2024 στις 18.00 και φιλοξενούμε το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ρόδου, όπου θα παρουσιαστεί η ολιστική προσέγγιση του κέντρου στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων.

Για να συνδεθείτε, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://zoom.us/j/95708992781?pwd=YwKSUBGmSbu2c3NAinLXTdjSo5RkaY.1

Η δράση «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ» περιλαμβάνει μηνιαίες διαδικτυακές παρουσιάσεις υπηρεσιών, δράσεων, προγραμμάτων, εργαλείων, δημοσιεύσεων και πιλοτικών εφαρμογών, στα οποία συμμετέχουν κοινωνικοί/ές λειτουργοί που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Σκοπός της δράσης είναι το ΠΤ Ν.Αιγαίου ΣΚΛΕ να αποτελέσει ένα πλαίσιο ενημερωτικής και επιμορφωτικής συνδιαλλαγής των μελών του, μέσα στο οποίο οι συνάδελφοι/ισσες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν, να μοιράζονται εμπειρίες και να επιμορφώνονται.

Στόχος των παρουσιάσεων είναι η ενημέρωση για τον τρόπο δράσης των υπηρεσιών, η γνωριμία μεταξύ συναδέλφων/ισσών, η βέλτιστη αξιοποίηση υπαρχόντων υπηρεσιών, η διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας, η δικτύωση, αλλά και η διεύρυνση γνώσεων για νέα δεδομένα και πρακτικές.

Συνάδελφοι/ισσες, η ενεργή συμμετοχή σας αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος. Μπορεί να είμαστε λίγοι στα νησιά αλλά παράγουμε έργο και πιστεύουμε πως έχουμε να επιδείξουμε ενδιαφέροντα πράγματα. Η μεταξύ μας ζύμωση ενδυναμώνει και εμπλουτίζει το ρόλο και τη θέση μας ως κοινωνικοί/ες λειτουργοί αλλά παράλληλα, καθοδηγεί τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην υλοποίηση δράσεων με βάση τις ανάγκες σας

Όσοι συνάδελφοι και όσες συναδέλφισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν με δική τους παρουσίαση στην συγκεκριμένη δράση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και μας βοηθά να ανταποκριθούμε καλύτερα στο ρόλο μας.

Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου ΣΚΛΕ Νοτίου Αιγαίου

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.