Δελτίο Τύπου για κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας στις 24/4/2024

Μαϊος 17 2024

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

&

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΥΓΕΙΑΣ 24/4/2024


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση [3ωρη Στάση Εργασίας] των Κοινωνικών Λειτουργών που εργάζονται στις Δομές Υγείας του ΕΣΥ, διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό τους από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος νπδδ, με τη συνδικαλιστική κάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ και την υποστήριξη πολλών σωματείων εργαζομένων υγειονομικών δομών, συμμετείχαν δεκάδες κοινωνικοί λειτουργοί που εργάζονται σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ και άλλες υπηρεσίες.

Βασικό αίτημα όσων συμμετείχαν στη συγκέντρωση είναι η υπαγωγή του κλάδου των κοινωνικών λειτουργών στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Το αίτημα των συγκεντρωμένων για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να επιδοθεί σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις του ΣΚΛΕ και να υπάρξει δέσμευση για τροποποίηση της ΚΥΑ και συμπερίληψη του κλάδου, δεν έγινε δεκτό.

Η Κυβέρνηση, δια των εκπροσώπων της στο Υπουργείο Υγείας, για ακόμα μία φορά, όχι μόνο μας αντιμετωπίζει ως τρίτης κατηγορίας υγειονομικό προσωπικό, εξαιρώντας την ειδικότητά μας από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στην ΚΥΑ Αριθμ. οικ.2/108192/ΔΕΠ, αλλά και δεν δέχτηκε την αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΛΕ για να συζητηθεί το δίκαιο αίτημά μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Απέναντι στη απαξίωση σηκώνουμε το ανάστημά μας  

Ο ΣΚΛΕ νπδδ συνεχίζει τον αγώνα για τη διεκδίκηση του επιδόματος στην Υγεία αλλά και σε όλους του χώρους δουλειάς των κοινωνικών λειτουργών.

Ο Σύνδεσμος έχει ήδη προβεί σε ένδικα μέσα ενάντια σε αυτή τη δυσμενή διάκριση κατά του κλάδου μας.

Καλούμε τους συναδέλφους σε εγρήγορση και συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του ΣΚΛΕ και τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από τα πρωτοβάθμια σωματεία τους και την ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.