Λειτουργία Ηλεκτρονικού Μητρώου Μελών ν.π.δ.δ. ΣΚΛΕ

Με αφορμή ανυπόστατες αιχμές που αναρτήθηκαν σε προσωπικούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την δυνατότητα εξυπηρέτησης / επικοινωνίας για θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό μητρώο του ΣΚΛΕ και εν όψει της έκδοσης της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία ενημερώνουμε τα μέλη ότι:

Ο Υπουργός Εργασίας αναιτιολόγητα και άκαμπτα δεν υπέγραψε την παράταση θητείας της ΠΔΕ του ΣΚΛΕ έως και την διενέργεια των εκλογών έτσι ώστε να υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία μελών της ΠΔΕ σε ώρες εργασίας στα γραφεία του ΣΚΛΕ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα 5 μέλη της ΠΔΕ που έως και 31/12/2021 βρίσκονταν και εξυπηρετούσαν τα χιλιάδες αιτήματα των μελών αλλά και την διαδικασία εγγραφών, ανανεώσεων συνδρομών κ.ά. να έχουν επιστρέψει στις οργανικές τους θέσεις.

Διευκρινίζεται όμως ότι:

  • Τα μέλη έχουν λάβει έγκαιρα μέσω email αναλυτικές οδηγίες για τα θέματα ανανεώσεων συνδρομών, έκδοσης Βεβαίωσης , ταυτότητας μέλους και τα θέματα λειτουργίας του ηλεκτρονικού μητρώου. Ειδικά για τους άνεργους συναδέλφους έχουν αποσταλεί αναλυτικές οδηγίες για την εμπρόθεσμη υποβολή της Βεβαίωσης ανεργίας (ως αποδεικτικό καταβολής συνδρομής έτους). Επίσης αναλυτικές οδηγίες είναι αναρτημένες στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μητρώου.
  • Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μητρώου γίνεται απρόσκοπτα καθώς μέλη της ΠΔΕ του ΣΚΛΕ εργάζονται απογεύματα ακόμη και Σαββατοκύριακα για να εξυπηρετήσουν τον όγκο των αιτημάτων.
  • Η επικοινωνία σχετικά με απορίες, διευκρινήσεις κ.λ.π. γίνεται γραπτά μέσω του email ή του messenger του ΣΚΛΕ
  • Η ΠΔΕ δεν φέρει ευθύνη, ούτε μπορεί να έχει γνώση για επικοινωνίες και πληροφορίες που λαμβάνουν χώρα και διαμοιράζονται σε διάφορες ομάδες ή σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Η τακτοποίηση της συνδρομής μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ γίνεται αυτόματα και δεν προϋποθέτει αναμονή εξυπηρέτησης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τελευταία εγγραφή μέλους φέρει τον αριθμό μητρώου 7806 και ημερομηνία αίτησης την 17η Φεβρουαρίου 2022 (δηλ. σήμερα). Επίσης για παράδειγμα το μήνα Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1265 κινήσεις που αφορούσαν σε ανανεώσεις συνδρομών και εγγραφές από τις οποίες οι 931 εξυπηρετήθηκαν αυτόματα από το σύστημα ΔΙΑΣ και οι 334 απαίτησαν ενέργειες από μέλη της ΠΔΕ καθώς επίσης και απαντήθηκαν μέσω email και messenger εκατοντάδες μηνύματα / αιτήματα μελών.

εκ της ΠΔΕ ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ

Διαβάστηκε 1175 φορές

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015