ΣΚΛΕ: Ασύμβατη με τον τίτλο του ΚΛ ο φασισμός, ο ρατσισμός και οι πρακτικές εγκληματικών οργανώσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη και αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι παρουσιάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, υπεύθυνη των «δράσεων αλληλεγγύης» «διανομής τροφίμων και ρουχισμού για Έλληνες» που οργανώνει το κόμμα της.

Η Κοινωνική Εργασία, το επάγγελμα των κοινωνικών λειτουργών,  προωθεί την κοινωνική αλλαγή και ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την ενδυνάμωση και απελευθέρωση των ανθρώπων. Οι αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συλλογικής ευθύνης και του σεβασμού της διαφορετικότητας είναι κεντρικές στην κοινωνική εργασία.

Ιδέες φασιστικές, ρατσιστικές και απειλητικές για τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και πρακτικές εγκληματικών οργανώσεων που προωθούν την κοινωνική ανισότητα, την κοινωνική αδικία, τις διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την καταγωγή, τη θρησκεία, το σεξουαλικό προσανατολισμό είναι ασύμβατες με το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού και τις αρχές της Κοινωνικής Εργασίας.

Ως εκπρόσωποι των Κοινωνικών Λειτουργών της χώρας σας ενημερώνουμε ότι όσο και αν το δηλώνει, όσα πτυχία ή άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και αν έχει δεν είναι Κοινωνικός Λειτουργός οποιοσδήποτε ασπάζεται ρητορικές μίσους, ιδεολογίες ναζισμού και  διάκρισης μεταξύ των ανθρώπων και πολύ περισσότερο κάποιος που συμμμετέχει, οργανώνει, προβάλει και διαφημίζει την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις μίσους όπως π.χ. συσσιτια και αιμοδοσία μόνο για Έλληνες.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος όχι μόνο θεωρεί ασύμβατη με την ιδιότητα του μέλους του και τον τίτλο του Κοινωνικού Λειτουργού κάθε τέτοιου είδους δράση που παραβιάζει κατάφωρα των κώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματος μας αλλά βρίσκεται ακριβώς απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας και του επαγγέλματος μας μένοντας πιστοί στις αξίες της Κοινωνικής Εργασίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους.

 

Διαβάστηκε 12054 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.