Πανεργατικό Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο, 25/9/2013, ΚΛ στην πρώτη γραμμή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΚΛΕ, πού βασική του αρχή είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης, καταδικάζει απερίφραστα τόσο την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και κάθε μορφή βίας, ρατσιστικής και μη, η οποία προέρχεται από το ακραίο Νεοναζιστικό -Φασιστικό Μόρφωμα. Βια θεωρούμε και τα συσσίτια μίσους ''μόνο για Ελληνες'' που διοργανώνει η Χ.Α. σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Καλούμε τους Κοινωνικους Λειτουργούς της χώρας να αντισταθούν σε κάθε μορφή βίας και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που προέρχεται από την Χ.Α. και να την αντιμετωπίσουν με βάση τις αρχές και τις αξίες της Κ.Ε σεβόμενοι κάθε πολίτη ή κάτοικο της Ελλάδος χωρίς καμία διάκριση φυλετική, εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική, σεξουαλικη κ.α και να καταγγελουν και να στηλιτεύουν τις διχαστικές ενέργειες της Χ.Α..

Καλούμε τα μέλη μας σε μαζική παρουσία στο Πανεργατικό Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 25/9/13 και ώρα 6.00 μ.μ., καθώς και σε όλες τις αντίστοιχες ανα την επικράτεια εκδηλώσεις.

"Οι Κ.Λ. δεν φοβόμαστε και αντιστεκόμαστε σθεναρά στην βία και την τρομοκρατία των νοσταλγών των Ναζί και της Δικτατορίας, στην Πρώτη Γραμμή μαζί με τους Πολίτες''

Διαβάστηκε 10418 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.