ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΚΛΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΚΛΕ στηρίζει και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου με βασικό στόχο και διεκδίκηση την απόκρουση των αντεργατικών, αντικοινωνικών και αναποτελεσματικών μέτρων.

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, για να ληφθούν επιτέλους μέτρα για την ανεργία, για να υπάρξουν δουλειές για όλους, για να διασφαλίσουμε τα κοινωνικά και εργασιακά μας δικαιώματα, ενάντια στη διαθεσιμότητα - απολύσεις και στη φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Επιπλέον, εμείς οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της χώρας διεκδικούμε:

 

  • Την άμεση λήψη επειγουσών μέτρων για την υποστήριξη όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις συνέπειες των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών.
  • Την εξασφάλιση του δημοσίου χαρακτήρα του Κράτους - Πρόνοιας με παράλληλη αύξηση των κοινωνικών δαπανών  έτσι ώστε να υπάρχει ουσιαστική  δωρεάν παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε όλους.
  • Την άμεση ενίσχυση των δομών παροχής κοινωνικής φροντίδας με προσωπικό και πόρους για να ανταπεξέλθουν στις σημερινές πιεστικές κοινωνικές ανάγκες και στον αυξημένο σημερινό τους ρόλο.
  • Την άμεση ένταξη των δικαιούχων στα υπάρχοντα κοινωνικά προγράμματα με κατεπείγουσες διαδικασίες.
  • Την ουσιαστική διασφάλιση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων με έμφαση στην τροφή, τη στέγαση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους που πλήττονται από την κρίση με μέτρα καθολικού χαρακτήρα που να ανταποκρίνονται στις σημερινές επείγουσες συνθήκες.

 

Συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
11.00 π.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 

Διαβάστηκε 9625 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:20

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015