ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για συνάντηση δικτύωσης ΚΛ – ΠΕ Αργολίδας

Στο πλαίσιο των δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8/9 στο Ναύπλιο συνάντηση εργασίας και δικτύωσης  με τους κοινωνικούς λειτουργούς της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς που στελεχώνουν κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης του Ναυπλίου, ενώ το Π.Σ. έκανε έγγραφη παρέμβαση  για την ανάγκη διόρθωσης προκήρυξης του Νοσοκομείου Ναυπλίου για θέση Κοινωνικού Λειτουργού ΠΕ σε Κοινωνικού Λειτουργού ΠΕ/ΤΕ.

Ειδικότερα, το Π.Τ. μαζί με εκπρόσωπο του ΔΣ του ΣΚΛΕ επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με Κ.Λ. από την Κοινωνική Υπηρεσία  του Νοσοκομείου Ναυπλίου καθώς και την διοικητική διευθύντρια του νοσοκομείου Ναυπλίου για την προκήρυξη, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αργολίδας, το Κέντρο Κοινότητας Ναυπλίου και το «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ το μεσημέρι συναντήθηκαν με Κοινωνικούς Λειτουργούς από την εκπαίδευση  και  άλλες υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας.

Τα σημαντικότερα θέματα  που αναδείχθηκαν από τις συζητήσεις αφορούσαν κυρίως στην υποστελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών, στην ανάγκη μόνιμων προσλήψεων στην εκπαίδευση, στους Δήμους και τα πρωτοδικεία, στην ανάγκη θέσπισης καθηκοντολόγιου προκειμένου να αποφεύγεται η αντιποίηση επαγγέλματος και οι επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, στην ανάγκη διεύρυνσης του δικτύου των κοινωνικών υπηρεσιών  και τέλος στην  ανάγκη επιμόρφωσης, εποπτείας  και εκπαιδευτικής υποστήριξης των συναδέλφων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του ΠΤ να  διερευνήσει τρόπους ανάδειξης των αναφερόμενων θεμάτων  τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και κεντρικό μέσα από τη συλλογική διεκδίκηση και δράση. Άλλωστε αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι δυσκολίες αυτές είναι διαχρονικές, αποτελούν πάγια αιτήματα του ΣΚΛΕ και επιβεβαιώνουν την ανάγκη για συλλογικότητα και συνεκτικότητα του συνδικαλιστικού και επιστημονικού οργάνου εκπροσώπησής των Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους  τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.


Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου

  

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.