ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για συναντήσεις δικτύωσης ΠΤ Ν. Αιγαίου

Στο πλαίσιο της γνωριμίας και της δικτύωσης των μελών του το Περιφερειακό τμήμα του ΣΚΛΕ Ν. Αιγαίου πραγματοποίησε τον μήνα Ιανουάριο, διαδικτυακές συναντήσεις γνωριμίας με συναδέλφους των νησιών ευθύνης του.

Στις 10/1/2023 με τους κοινωνικούς λειτουργούς των Δωδεκανήσων και στις 12/1/2023 με αυτούς των Κυκλάδων. Έγινε ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία και το σκοπό του Περιφερειακού Συμβουλίου, την μέχρι τώρα δράση του και τον προγραμματισμό.

Η ανεπάρκεια υπηρεσιών στα μικρά νησιά και η συγκέντρωση αυτών στα μεγάλα, η υποστελέχωση σε κοινωνικούς λειτουργούς, η απομόνωση και οι ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας, ανέδειξαν τις επιτακτικές ανάγκες δικτύωσης και επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων καθώς και την αναγκαιότητα υποστηρικτικών δράσεων κυρίως σε θέματα εποπτείας και εκπαίδευσης. Κλαδικά και θεσμικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο αναδείχθηκαν, παράλληλα με την αναγκαιότητα συντονισμένων πλέον διεκδικήσεων.

Η συνέχιση της επικοινωνίας και δικτύωσης αποτελεί βασικό σκοπό του περιφερειακού μας τμήματος και το επόμενο βήμα είναι ο προγραμματισμός συναντήσεων με συναδέλφους ανά πεδίο επαγγελματικής δραστηριοποίησης. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία για τα κοινά θέματα που αντιμετωπίζουμε αλλά και η επικοινωνία των καλών πρακτικών που εφαρμόζουμε, θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη προώθηση λύσεων και την παροχή ποιοτικότερου έργου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.