Δελτίο Τύπου: Νέα σύνθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ΝΠΔΔ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ), για την εκ νέου συγκρότηση του σε σώμα, έπειτα από παραίτηση του μέλους του Κοκκώνη Διονύση από την ιδιότητα του αιρετού μέλους του ΠΣ. Για την αναπλήρωση της κενής θέσης του ΠΣ καλέστηκε ο επόμενος επιλαχών από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκε το μέλος του παραιτήθηκε και η θέση καλύφθηκε από το συνάδελφο Δρυγιαννάκη Παναγιώτη.

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης του ΣΚΛΕ συγκροτήθηκε εν νέου σε σώμα ως ακολούθως:


·        Προέδρος:    Χερίδη Ελεονώρα

·        Αντιπρόεδρος:  Αγοράκη Θεοπούλα (Πόλυ)

·        Γενικός Γραμματέας: Σαμπροβαλάκης Γεώργιος    

·        Αναπληρωτής Γραμματέας: Φασουλάκης Ιωάννης

·        Ταμίας: Κάτσαρη Αντωνία

·        Μέλος: Κατζουράκη Δομινίκη

·        Μέλος: Δρυγιαννάκης Παναγιώτης

 
Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του ΠΣ, συνάδελφο Δρυγιαννάκη Παναγιώτη.

Ευχαριστούμε το συνάδελφο Κοκκώνη Διονύση για την περίοδο συμβολής του στο ΠΣ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι καταπιαστεί από δω και πέρα.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς ιδρύθηκε ως σωματείο το 1955 και  μετασχηματίστηκε το 2018 σε πλήρως ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ν. 4488/2017) με περισσότερα από 9.000 μέλη.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.