Απολογισμός δράσεων ευαισθητοποίησης, δικτύωσης και συνεργασίας του Π.Τ. ΣΚΛΕ Ιονίων Νήσων για το μήνα Νοέμβριο.

Το Π.Τ. ΣΚΛΕ Ιονίων Νήσων κατά το μήνα Νοέμβριο συμμετείχε:

  • στην εθελοντική αιμοδοσία  που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διαβήτη (14/11) και διοργανώθηκε από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας Γ.Ν. Κέρκυρας, την 1η ΤΟΜΥ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
  • σε συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης  με τα μέλη της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (26/11).   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παλιού ψυχιατρείου μέσα σε κλίμα συλλογικότητας και συνεργασίας και συμμετείχαν συνάδελφοι από διαφορετικές υπηρεσίες. Έγινε ενημέρωση σχετικά με  τη λειτουργία και τον σκοπό του Περιφερειακού Συμβουλίου  και συζητήθηκαν  κλαδικά ζητήματα,
  • στην δράση δρόμου (streetwork) που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25/11) και διοργανώθηκε από το  Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με την 1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας και το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, με την παρουσία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων. Η δράση δρόμου (street work) είχε σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση νέων ανθρώπων και πολιτών, που θα πρεσβεύουν τις αρχές της ισότητας και των αναγκαίων κοινωνικών αλλαγών και μετασχηματισμών για την εδραίωσή τους σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και αλληλεπίδρασης.

    Το Περιφερειακό Συμβούλιο ΣΚΛΕ Ιονίων Νήσων εκπροσώπησαν η πρόεδρος Ρωμαίου Αγγελική, η ταμίας Μπάρμπα Σοφία και το μέλος Αλαμάνος Αλέξανδρος.

  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 01:29

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.