Δελτίο Τύπου για συνάντηση εργασίας ΠΣ Δυτ. Ελλάδας και Κοινωνικών Λειτουργών εργαζόμενων σε ΚΚ στην Π.Ε. Αιτ/νίας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Στο πλαίσιο της γνωριμίας, της δικτύωσης και της ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ των μελών του Περιφερειακού Τμήματος ΣΚΛΕ Δυτικής Ελλάδας, υλοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας, με πρόσκληση κοινωνικών λειτουργών που απασχολούνται σε Κέντρα Κοινότητας. Πιο συγκεκριμένα, η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 σε χώρο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, απευθυνόταν σε συναδέλφους των Κέντρων Κοινότητας Δήμων που υπάγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. 

Η αλληλεπίδραση με τα μέλη, η ανταλλαγή απόψεων και η ανάδειξη ζητημάτων του κλάδου, αποτελούν πρωταρχικούς άξονες δράσης του Περιφερειακού Τμήματος. Απώτερος στόχος είναι η εδραίωση σχέσης συνεργασίας και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων που θα προάγουν μακροπρόθεσμα καλύτερες εργασιακές συνθήκες και καίριες επαγγελματικές διεκδικήσεις. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που παρευρέθησαν καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων στο Μεσολόγγι, για τη διεξαγωγή της συνάντησης.  

 

Πάτρα, 26 Ιουλίου 2022

 

 

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015