Δελτίο Τύπου για εκδήλωση ενημέρωσης φοιτητών του ΔΠΘ από το ΠΣ ΑΜΘ ΣΚΛΕ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ πραγματοποίησε διά ζώσης εκδήλωση στις 16/05/2023 σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή. Στόχος της παρέμβασης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Τμήματος, ήταν η ενημέρωση των φοιτητών/φοιτητριών για το Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε.) και το Περιφερειακό Τμήμα του Σ.Κ.Λ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν μελέτες περίπτωσης και τρόποι χειρισμού τους από τον/την επαγγελματία Κοινωνικό/Κοινωνική Λειτουργό. Συζητήθηκαν οι προκλήσεις και οι προβληματισμοί του/της Κοινωνικού/Κοινωνικής Λειτουργού στο πεδίο, καθώς και ζητήματα διεπιστημονικότητας και διασύνδεσης με φορείς και πηγές στην κοινότητα για μια αποτελεσματική παρέμβαση.

Η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε μετά από τη δια ζώσης συνάντηση μελών του ΠΣ ΑΜΘ ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ με τον Πρόεδρο του Τμήματος ΚΕ ΔΠΘ, καθηγητή κ. Πολυζωίδη Περικλή και την Αντιπρόεδρο καθηγήτρια, κ. Χατζηφωτίου Σεβαστή, στις 14/03/2023.

Στην εκδήλωση υπήρξε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών Κοινωνικής εργασίας του Τμήματος ΚΕ ΔΠΘ, από όλα τα έτη φοίτησης. Επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον ίδιο τον ΣΚΛΕ όσο και για το επάγγελμα του/της Κοινωνικού/Κοινωνικής λειτουργού και μέσα από ένα γόνιμο διάλογο υπήρξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για ένα μεγάλο μέρος των θεμάτων που απασχολούν φοιτητές/φοιτήτριες αλλά και επαγγελματίες Κοινωνικούς/Κοινωνικές λειτουργούς. Από το Τμήμα ΚΕ ΔΠΘ παρόν στην εκδήλωση ήταν ο κ. Πολυζωίδης Περικλής, και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος τόνισε και ο ίδιος την ανάγκη να συνεχιστεί η συνεργασία και κατά το νέο ακαδημαϊκό έτος, με περισσότερες συναντήσεις.


Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.