Πρόσκληση σε συνάντηση Κοινωνικών Λειτουργών που εργάζονται σε υπηρεσίες, δομές και προγράμματα του Δήμου Αθηναίων

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) Αττικής, διοργανώνει συνάντηση-συζήτηση για τους/τις  Κοινωνικούς/ές Λειτουργούς που εργάζονται στον Δήμο Αθηναίων, το Σάββατο 30/9/2023, 12:00 μ.μ. στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας 152, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων-δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στο Δήμο Αθηναίων.
(Διευκρινίζεται ότι η πρόσκληση αφορά όλους και όλες τους/τις εργαζομένους/ες Κοινωνικούς/ές Λειτουργούς σε δημοτικούς φορείς, υπηρεσίες, δομές και προγράμματα του Δήμου Αθηναίων).

Η υποστελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών, οι επισφαλείς εργασιακές συνθήκες, οι πολλές ταχύτητες εργαζομένων και η καταγραφή λοιπών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή πρακτική οι Κοινωνικοί Λειτουργοί είναι από τα κυρίαρχα και μείζονα θέματα της συνάντησης αυτής.

Η συμμετοχή και η ενεργός συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να υπάρξει «ζωντανή» συζήτηση καθώς και να τεθούν από κοινού οι στόχοι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων αλλά και το πλαίσιο παρεμβάσεων και διεκδικήσεων το προσεχές διάστημα στο πλαίσιο της λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά ώστε να αναδείξετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, να καταγράψετε σκέψεις, προτάσεις, απόψεις καθώς και οτιδήποτε θεωρείτε ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στην πρώτη αυτή συνάντηση. Παράλληλα σας παρακαλούμε να ενημερώσετε και τους/τις συναδέλφους σας Κοινωνικούς/ές Λειτουργούς για τη διεξαγωγή της συνάντησης και να κοινοποιήσετε την παρούσα πρόσκληση καθώς είναι πιθανό να μην συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αποδεκτών για τεχνικούς και μόνο λόγους.

Για την ομαλή διεξαγωγή της πρώτης αυτής συνάντησης, θα ήταν σκόπιμο, όσοι/ες επιθυμούν να παραστούν, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/7caZZwu8UTXdKjgx8

Πληροφορίες:
Τηλ: 6975704162
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ του ΠΣ ΣΚΛΕ Αττικής

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 13:41

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.