ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ»: Council International Fellowship Hellas

Η 6η παρουσίαση της δράσης «Εκπαιδευτικές - Ενημερωτικές Μεταβιβάσεις», πραγματοποιήθηκε εκτάκτως λόγω των εορτών του Πάσχα, την Τετάρτη 5/4/2023 στις 18:30, με την παρουσίαση του CIF Hellas (Council International Fellowship Hellas).

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από:

  • την Αικατερίνη Ψαρούλη, Κοινωνική Λειτουργό - Εκπαιδευτικό, η οποία αναφέρθηκε στο Διεθνές Δίκτυο CIF του οποίου, το CIF HELLAS αποτελεί μέλος, στα Διεθνή Εκπαιδευτικά Προγράμματα  που λειτουργούν σήμερα σε 24 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, ΗΠΑ, Νότια Αμερική καθώς και στη φιλοξενία στην Ελλάδα από 13 έως 27 Μαΐου μιας ομάδας πέντε επαγγελματιών και κάλεσε τους /τις συναδέλφους να ανταποκριθούν σε πρόσκληση τους CIF HELLAS να γνωρίσουν τους επαγγελματίες και να πληροφορηθούν για το σύστημα κοινωνικής προστασίας των χωρών από τις οποίες έρχονται. Δόθηκε επίσης, έμφαση στην ανοικτή ακόμη πρόσκληση του CIF Ολλανδίας για πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου και δέχεται αιτήσεις έως την 1η Μαΐου. (επισυνάπτεται ενημερωτικό φυλλάδιο).

  • την Ιωάννα Χατζάτογλου, Κοινωνική Λειτουργό στο Δήμο Βούλας, Βουλιαγμένης Βάρκιζας, η οποία μίλησε για την εμπειρία της από την συμμετοχή της στο  ΙΡΕΡ CIF Argentina 2022 και για τα πολλαπλά οφέλη που η ίδια αποκόμισε όχι μόνο σε επίπεδο γνώσεων αλλά και σε επίπεδο πολιτισμικής κατανόησης και αλληλογνωριμίας. Η συνάδελφος είχε διανθίσει την παρουσίαση της με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές /πολιτισμικές δραστηριότητες που συμμετείχε στο πρόγραμμα της Αργεντινής, οι οποίες μας έδωσαν την δυνατότητα να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και κατανόηση της δράσης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, έγινε εκτενής αναφορά στον CIF Hellas. Ο Σύνδεσμος μελών CIF Hellas (Council International  Fellowship Hellas -Συμβούλιο Διεθνούς Συμφιλίωσης Ελλάδος) είναι μία ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση με βασικούς στόχους: Την προώθηση του ενδιαφέροντος και συμμετοχής επαγγελματιών κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών από Ελλάδα στα Διεθνή Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ανταλλαγής του CIF και CIP USA καθώς και τη διοργάνωση στην Ελλάδα ετησίου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ανταλλαγής με επαγγελματίες κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών άλλων χωρών. (Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η παρουσίαση της κ. Ψαρούλη).

Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρξε αλληλεπίδραση, μεγάλο ενδιαφέρον και γόνιμος διάλογος. Οι συνάδελφοι μετά το πέρας της παρουσίασης εξέφρασαν απορίες και και σκέψεις και έλαβαν απαντήσεις  ιδιαίτερα για τον τρόπο που και οι ίδιοι / ίδιες  θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτής της μορφής τις βιωματικές δράσεις.

Στο τέλος της ανάρτησης επισυνάπτονται:

α. Φυλλάδιο για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CIF Ολλανδίας

β. η παρουσίαση της κ. Αικ. Ψαρούλη

 

 


Συνάδελφοι, είναι σημαντικό να συμμετέχετε ενεργά στις παρουσιάσεις καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται και ο δικός μας ρόλος. Άλλωστε η επιμορφωτική συνδιαλλαγή και η δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου δικτύωσης και ενημέρωσης είναι σημαντική. Οι παρουσιάσεις, γίνονται διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ZOOM, την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, στις 18:30 μ.μ με διάρκεια μίας ώρας. Όσοι και όσες συνάδελφοι /ισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν με δική τους παρουσίαση στην συγκεκριμένη δράση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.gle/DaCFpCLxqh2KfJX57


 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.