Πρόσκληση σε διαδικτυακή συνάντηση Ανέργων, Ημιαπασχολούμενων και Ετεροαπασχολούμενων Κοινωνικών Λειτουργών περιφέρειας Αττικής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) στα πλαίσια της δικτύωσης και της αλληλεπίδρασης με συναδέλφους του κλάδου που είτε εργάζονται εκτός πεδίου, δηλαδή ετεροαπασχολούνται και δεν εξασκούν το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού, είτε έρχονται αντιμέτωποι με την συνθήκη της ανεργίας, είτε βιώνουν έντονα την εργασιακή επισφάλεια μέσω των ευέλικτων μορφών εργασίας (καθεστώς μερικής απασχόλησης, ανασφάλιστη εργασία κ.α), διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση μέσω της πλατφόρμας zoom την Μ.Δευτέρα 10/4/2023 και ώρα 19:00 μ.μ.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση,  ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε το σύνδεσμο zoom.

Σκοπός της συνάντησης είναι η αμφίδρομη  επικοινωνία και γνωριμία με το Περιφερειακό Συμβούλιο, η καταγραφή δυσκολιών σχετικά με την εύρεση εργασίας καθώς και των ζητημάτων που προκύπτουν από την εκτίναξη της ανεργίας λόγω τερματισμού πολλών προγραμμάτων με κυρίαρχο το πρόγραμμα στέγασης «ESTIA ΙΙ», το οποίο ολοκληρώθηκε τέλος Δεκεμβρίου και οδήγησε πολλούς συναδέλφους/ισσες στην εργασιακή ανασφάλεια και την ανεργία.

Για όλα τα παραπάνω, καθίσταται σημαντική η συμμετοχή και η ενεργή συμβολή όλων ώστε να υπάρξει «ζωντανή» συζήτηση καθώς και να τεθούν από κοινού οι στόχοι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων αλλά και το πλαίσιο παρεμβάσεων και διεκδικήσεων το προσεχές διάστημα.

Σας καλούμε να αναδείξετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, να καταγράψετε σκέψεις, προτάσεις, απόψεις καθώς και οτιδήποτε θεωρείτε ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στην πρώτη αυτή συνάντηση.
(Επικοινωνία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Η ανεργία δεν είναι επιλογή και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτή.

Το Π.Σ. Αττικής ΣΚΛΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 00:23

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.