ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΤ ΣΚΛΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το Περιφερειακό τμήμα ΣΚΛΕ Αττικής με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας που έχει καθιερωθεί  ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του καίριου ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας με σκοπό την προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ισότητας  και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά την Τρίτη 21 Μαρτίου στην Αποχή-Απεργία που κήρυξε ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας.

Είναι στο χέρι μας, η ημέρα αυτή να γίνει ημέρα διεκδίκησης και αγώνα με σκοπό να αναδειχθεί η διαχρονική υποστελέχωση και ο κατακερματισμός δημοσίων δομών και υπηρεσιών, οι επισφαλείς εργασιακές συνθήκες, η απουσία μέτρων προστασίας στους εργασιακούς χώρους καθώς και η συνεχής υποβάθμιση των υπηρεσιών που παράσχουμε καθημερινά, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η προσβασιμότητα των πολιτών σε ουσιαστικές ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και η κοινωνική και ψυχική ευεξία.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, γινόμαστε η φωνή όσων δεν έχουν φωνή και διεκδικούμε για αυτούς μαζί με αυτούς. Σε μια πολιτεία που κωφεύει ήρθε η στιγμή να απαντήσουμε.

Καλούμε κάθε συνάδελφο/ισσα να δώσει δυναμικό παρών στη συνάντηση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων στις 11:00 π.μ.

Παράλληλα, σας καλούμε να αποστείλετε στο email μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τυχόν συνθήματα-αιτήματα που θα επιθυμούσατε να συμπεριληφθούν  στην ημέρα δράσης. Διεκδικούμε μαζί. Διεκδικούμε συλλογικά.

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Αμαλία Γκώρου
Έφη Θάνου
Ματίνα Ταβουλαρέα
Κλεάνθης Κωνσταντίνος Παντελής
Αναστάσιος Λουκάς
Περικλής Τζιάρας
Θωμάς Ζακαλκάς

 

*Συνδικαλιστική κάλυψη της Αποχής-Απεργίας παρέχουν επίσημα μέχρι στιγμής : ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.