ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 17/3/2023

Το Περιφερειακό Τμήμα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας ( ΝΠΔΔ) Αττικής και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής , συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, ώρα 9:00 – 15:00, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (πλησίον μετρό Δάφνη).

Μέσω της ημερίδας επιδιώκεται να αναδειχθεί η συμβολή των κοινωνικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην παροχή πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας και στη χάραξη και εφαρμογή της Κοινωνικής Πολιτικής στο πεδίο, με παρεμβάσεις που αφορούν στο σύνολο του πληθυσμού και επιδιώκουν την κοινωνική συνοχή και ευημερία.

Η θεματολογία της ημερίδας επικεντρώνεται σε θέματα πρόληψης, προστασίας του παιδιού, υποστήριξης ευάλωτων ομάδων και ανέργου πληθυσμού, τρίτης και τέταρτης ηλικίας, διαχείρισης της διαφορετικότητας/πολυμορφίας και ένταξης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην παρουσίαση καλών πρακτικών από την εφαρμογή της Κοινωνικής Εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ημερίδα απευθύνεται σε κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνικούς επιστήμονες και αντίστοιχους φοιτητές καθώς και σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης  κι ενδιαφερόμενους για το θέμα πολίτες
Η παρακολούθηση των εργασιών της ημερίδας θα είναι δυνατή με φυσική παρουσία και διαδικτυακά (υβριδικά). Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή λόγω των περιορισμένων θέσεων στο χώρο διεξαγωγής. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποσταλεί ηλεκτρονικά μετά το πέρας της ημερίδας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώνεται στην αίτηση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα, εγγραφές στο: https://conference.skle.gr/

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 12:51

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.