ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Π.Τ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ EUROPRIDE

Στο Europride 2024 που φιλοξενήθηκε φέτος στην πόλη της Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, θέλοντας να προάγει με τον τρόπο αυτό την ορατότητα και την ισότητα των ατόμων που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και δίνοντας το μήνυμα για μια συμπεριληπτική κοινωνία.

Οι δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος περιλάμβαναν συμμετοχή στο Europride fair από τις 27/06/2024 έως τις 29/06/2024, στο πάρκο Ξαρχάκου, με περίπτερο ενημέρωσης του κοινού για τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, το επάγγελμα και τις διεκδικήσεις των Κοινωνικών Λειτουργών αλλά και επίσημη εκπροσώπηση του Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας την ημέρα της παρέλασης στις 29/06/2024. Επιπλέον, στις επιμέρους δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ήταν η ενημέρωση των διεμφυλικών ατόμων για ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης από τις εργασιακές συμβούλους και μέλη του Π.Τ. Σερέτη Κυπαρισσούλα και Καραστέργιου Κατερίνα, αλλά και βιωματικές ασκήσεις προς το γενικό πληθυσμό με στόχο την κατανόηση και την ανάδειξη υποθέσεων, προκαταλήψεων και της αξίας της ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητας από την Κυριακή Πολίτη, Κοινωνική Λειτουργό, Νίκο Χατζάκη, Κοινωνικό Λειτουργό και την Ψυχολόγο Άρτεμις Χριστοδούλου.

Το Europride που διοργανώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης είχε ως σλόγκαν την επιμονή, την πρόοδο και την ευημερία. Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί οφείλουμε επιμένοντας να χτίζουμε μια καλύτερη κοινωνία, προοδευτικότητας, χωρίς αποκλεισμούς, με ισότητα και ευημερία για όλους τους πολίτες. Η ανάπτυξη ενός ΛΟΑΤΚΙ+ ενταξιακού περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας, ευαίσθητης ως προς το φύλο, την ταυτότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, χωρίς διακρίσεις, που προάγει την έμφυλη ποικιλομορφία και την οικοδόμηση μία κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς.

Εκ του Περιφερειακού Τμήματος     Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΚΛΕ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.