Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής για παράταση ψηφοφορίας & ΑΜ με δικαίωμα ψήφου

Φεβρουαρίου 28 2022

 

28/02/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία για το ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ και την μη ολοκλήρωση της ψηφοφορίας εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στην πλατφόρμα ΖΕΥΣ σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Σήμερα 28/02/2022 επικοινωνήσαμε με την γραμμή υποστήριξης ΖΕΥΣ τόσο η εφορευτική επιτροπή όσο και οι τεχνικοί που υποστηρίζουν τη διαδικασία εκ μέρους του ΣΚΛΕ, και μας ενημέρωσαν, προφορικά όσο και ως απάντηση σε ηλεκτρονικά μηνύματα τα εξής «από το απόγευμα της Παρασκευής (25/2) μέχρι και το μεσημέρι Σαββάτου (26/2) υπήρξε τεχνικό πρόβλημα του συστήματος Ζευς, το οποίο έθεσε την υπηρεσία εκτός λειτουργίας. Το πρόβλημα έχει πλέον αποκατασταθεί... Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να επέφερε η διακοπή λειτουργίας του συστήματος Ζευς». (helpdeskzeus)

Επιπλέον έχουμε αιτηθεί γραπτή έκθεση αναφοράς από τη ΖΕΥΣ που να αναφέρει αναλυτικά το τι συνέβει και προέκυψε η παύση λειτουργίας του συστήματος ΖΕΥΣ.

Οι τεχνικοί που διαχειρίζονται την πλατφόρμα εκ μέρους του ΣΚΛΕ, εργάστηκαν εντατικά και έχουν ετοιμάσει εκ νέου τις ψηφιακές κάλπες, καθώς έχουν ετοιμάσει λίστα με τους ψηφοφόρους (μόνο αριθμό μητρώου) που δεν πρόλαβαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, η οποία και θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη του ΣΚΛΕ.

Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε και ανακοινώνει την παράταση της ψηφοφορίας την

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρες 8:00 με 11:00

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν ΝΕΟ ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο μητρώο του ΣΚΛΕ με τον προσωπικό σύνδεσμο (link) για να μπορέσουν να ψηφίσουν. Τα μέλη που ψήφισαν μόνο στη μία κάλπη θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο στην κάλπη για την οποία δεν είχαν υποβάλλει ψήφο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

-        -  -Τα μέλη που δεν ψήφισαν την Παρασκευή, θα λάβουν ΔΥΟ ηλεκτρονικά μηνύματα, το ένα θα περιλαμβάνει το σύνδεσμο για να ψηφίσουν για το Περιφερειακό Τμήμα, και το άλλο τον σύνδεσμο για ΔΣ-Πειθαρχικά- Εξελεγκτική.

  -  Τα μέλη που δεν ολοκλήρωσαν την ψηφοφορία σε μία από τις δύο κάλπες, θα λάβουν ΕΝΑ ηλεκτρονικό μήνυμα με σύνδεσμο που να αφορά στην κάλπη που δεν είχαν υποβάλλει ψήφο.

 

Σε ότι αφορά την παρουσία εκπροσώπων στα γραφεία του ΣΚΛΕ, Γ Σεπτεμβρίου 19, Αθήνα, θα τηρηθεί ότι και στη διάρκεια της ψηφοφορίας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, δηλαδή ένας/μία εκρόσωπος από κάθε συνδυασμό ή οι μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Τα μέλη θα μπορούν να επικοινωνούν με την εφορευτική επιτροπή για οτιδήποτε αφορά την εκλογική διαδικασία στα τηλέφωνα του ΣΚΛΕ (2108834818,  2108827071) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kee@skle.gr

Με εκτίμηση,

ΚΕΕ

 

Στο τέλος της ανάρτησης ακολουθεί σε επισυναπτόμενο αρχείο pdf, ο κατάλογος με τους Α.Μ. των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στην παράταση της ψηφοφορίας και θα  αναμένουν ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αυστηρά προσωπικό σύνδεσμο για να ψηφίσουν.

Επίσης σε επισυναπτόμενο αρχείο pdf μπορείτε να βρείτε τα ψηφοδέλτια για το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Περιφερειακά Συμβούλια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τελευταία τροποποίηση στις Μαρτίου 01 2022

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015