ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 25-2-2022

Φεβρουαρίου 26 2022

25/02/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διεξαγωγή των εκλογών ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2022, ότι η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα σήμερα στις 8:00 όπως και είχε ανακοινωθεί. Σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας η εφορευτική επιτροπή ήταν σε επικοινωνία με μέλη που είτε αντιμετώπιζαν δυσκολίες πλοήγησης είτε χρειάστηκε να επαναληφθεί η αποστολή του μοναδικού συνδέσμου και διευκόλυνε την πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Από τις 18:00 και μετά η εφορευτική επιτροπή δέχτηκε πάνω από 200 αιτήματα μελών τα οποία είχαν δυσκολία να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα λόγω μη λειτουργίας της πλατφόρμας ΖΕΥΣ.

Έπειτα από συνεχείς και εντατικές προσπάθειες των τεχνικών υποστήριξης της διαδικασίας δεν κατέστει εφικτή η κανονική λειτουργία της πλατφόρμας ΖΕΥΣ, με αποτέλεσμα πολλά μέλη να μην καταφέρουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε καθόλου είτε μερικώς.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

Για όσα μέλη ψήφισαν σήμερα καταχωρείται η ψήφος τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΖΕΥΣ.

Θα στηθεί εκ νέου ψηφοφορία τόσο για τα μέλη που δεν κατάφεραν να ψηφίσουν, όσο και για τα μέλη που δεν ολοκλήρωσαν την ψηφοφορία και στις 2 κάλπες, τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο στην κάλπη που δεν υπέβαλαν ψήφο.

Η ημερομηνία και οι ώρες ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό, αφού απαιτείται επικοινωνία με την πλατφόρμα ΖΕΥΣ και τεχνικές εργασίες.

Τα μέλη που θα κληθούν να ψηφίσουν θα λάβουν ΝΕΟ προσωπικό σύνδεσμο.

Τα συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα θα εξαχθεί και από τις δύο εκλογικές διαδικασίες μετά τη λήξη της δεύτερης ψηφοφορίας. Μέχρι τότε όπως μας διαβεβαίωσαν οι τεχνικοί κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αποτελέσματα.

Είναι σημαντικά μεγάλος ο αριθμός των μελών που κατάφεραν και ψήφισαν σήμερα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή όλων των μελών που δεν τα κατάφεραν σήμερα λόγω τεχνικού προβλήματος να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να μην αποτελέσει αυτή η τεχνική δυσκολία εμπόδιο για την ομαλή λειτουργία του ΣΚΛΕ και τα χιλιάδες μέλη του.

 

Με εκτίμηση

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τελευταία τροποποίηση στις Φεβρουαρίου 26 2022

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα : 2108834818, 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Шаблоны Joomla 2015