ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΚΛΕ

Φεβρουαρίου 23 2022

 23/02/2022

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εκλογές για το Ν.Π.Δ.Δ Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 από τις 8:00 έως τις 20:00, μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ.

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΣΚΛΕ έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022 και για το έτος 2021 θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με τις οδηγίες ψηφοφορίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο μητρώο του ΣΚΛΕ.

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου θα λάβουν επίσης ένα μήνυμα στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση το οποίο θα περιέχει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ με τον οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν. 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ.

ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΊΛΕΤΕ / ΠΡΟΩΘΉΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΕ ΆΛΛΟ ΆΤΟΜΟ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αρκεί να κλικάρετε/πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο και μεταφέρεστε στo ηλεκτρονικό σύστημα ΖΕΥΣ.

 

Στην πρώτη οθόνη μπορείτε να δείτε τα ψηφοδέλτια (επιλογή ψήφος) και πληροφορίες για την ψηφοφορία. Για να προχωρήσετε επιλέξτε:

Στην επόμενη οθόνη έχετε την επιλογή να ψηφίσετε σε όλες τις κάλπες ή σε μόνο μία από τις δύο. Επιλέξτε:

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

A. Η ΠΡΩΤΗ Κάλπη που αφορά στα Περιφερειακά Τμήματα και πιο συγκεκριμένα σε αυτό που έχετε δηλώσει στη δήλωση επικαιροποίησης στοιχείων στο μητρώο του ΣΚΛΕ.

Για τα Περιφερειακά Τμήματα θα πρέπει να διαλέξει ο ψηφοφόρος έναν συνδυασμό και να επιλέξει υποψηφίους από τον ίδιο συνδυασμό

ή

να επιλέξει έναν μεμονωμένο/ή υποψήφιο/α

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να καταχωρηθούν οι ψήφοι στους υποψήφιους ΔΕ θα πρέπει οι επιλογές σας στο κάθε όργανο να μην ξεπερνούν τον επιτρεπόμενο αριθμό, όπως αυτός θα αναφέρεται και στον τίτλο κάθε οργάνου στη λίστα που θα σας εμφανιστεί.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Όλα τα Περιφερειακά μέχρι 7 ψήφοι

ΜΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ τα Περιφερειακά Τμήματα: Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Βορείου Αιγαίου, για τα οποία οι ψήφοι είναι μέχρι 5

Σε περίπτωση που σε κάποιο ψηφοδέλτιο υπάρχουν παραπάνω επιλογές σε υποψηφίους από τον επιτρεπόμενο αριθμό, η ψήφος θα καταχωρείται μόνο υπέρ του συνδυασμού ή της μεμονωμένης υποψηφιότητας.

Όταν κλικάρετε πάνω στον υποψήφιο/α που επιθυμείτε από μπλε θα γίνεται ΠΡΑΣΙΝΟ αν θέλετε να αλλάξετε επιλογή κλικάρετε πάλι και γίνεται ΜΠΛΕ.

ΜΗΝ κλικάρετε τις γραμμές που αναφέρουν τον τίτλο και των μέγιστο αριθμό ψήφων, πρέπει να είναι πάντα ΜΠΛΕ

Στην αρχική-πρώτη γραμμή κάθε συνδυασμού ή μεμονωμένης υποψηφιότητας στα δεξιά αναγράφεται το σύνολο των υποψηφίων και ο μέγιστος ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΩΝ για όλα τα όργανα (ΔΣ, Α/Β Πειθαρχικό, Εξελεγκτική) όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες επιλογές βάση του αριθμού υποψηφίων κάθε συνδυασμού ή μεμονωμένης υποψηφιότητας.

 

B. Μόλις υποβάλετε το ψηφοδέλτιο σας για το Περιφερειακό Τμήμα θα μεταφερθείτε στη ΔΕΥΤΕΡΗ κάλπη που θα εμφανιστεί και θα αφορά την ψηφοφορία για (ΒΛΕΠΕ ΕΙΚΟΝΑ)

 

-          Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ)

-          Α Πειθαρχικό

-          Β Πειθαρχικό

-          Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή

Σε αυτή την κάλπη θα πρέπει να διαλέξει ο ψηφοφόρος έναν συνδυασμό και να επιλέξει υποψηφίους για όλα τα όργανα από τον ίδιο συνδυασμό

ή

να επιλέξει έναν μεμονωμένο/ή υποψήφιο/α

ή

Λευκή ψήφος

Αφού επιλέξετε ένα συνδυασμό ή μεμονωμένη υποψηφιότητα θα εμφανιστεί μία λίστα (ΒΛΕΠΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)

Όταν κλικάρετε πάνω στον υποψήφιο/α που επιθυμείτε