Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύσταση ΠΤ Δυτικής Μακεδονίας ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ

Ανακοινώσεις Συλλόγου Γράφτηκε από  Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 01:19 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΛΕ (νπδδ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) προσκαλεί τους Κοινωνικούς Λειτουργούς τοπικής αρμοδιότητας του Περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας σε συνάντηση εργασίας την Τρίτη 29/6/2021 και ώρα 19:00 έως 21:00 με σκοπό την Ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος (ΠΤ) ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα άρθρα 75 και 76 του Ν.4488/2017 (ΦΕΚ Α 137/13-09-2017)

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom. Για τη συμμετοχή σας,  παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε έγκαιρα προεγγραφή στο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZArcuiqpzspEtXzRpwuASwr8SYY4mBbVHyp και στη συνέχεια θα λάβετε απαντητικό email με τα στοιχεία σύνδεσης.

Τακτικά μέλη του ΣΚΛΕ είναι υποχρεωτικά όλοι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί που είναι απόφοιτοι: α) Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ με κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας και β) Σχολών ή τμημάτων της αλλοδαπής, των οποίων τα πτυχία έχουν αναγνωριστεί ως ισότιμα με τα πτυχία των ημεδαπών σχολών και τμημάτων.

Μέλη του ΠΤ ΣΚΛΕ Δυτικής Μακεδονίας είναι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των Νομών: Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

 

Θέματα της συνάντησης

·     Θεσμική μετεξέλιξη του ΣΚΛΕ και αρμοδιότητες.

·      Αιτήματα του κλάδου- θέσεις του ΣΚΛΕ.

·     Ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας

·     Ορισμός Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) /ΠΤ Δυτικής Μακεδονίας παρ.1,2,3,4 του αρ. 76 του Ν 448/20178 για την Ίδρυση των Περιφερειακών Τμημάτων.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των Κοινωνικών Λειτουργών του Περιφερειακού Τμήματος κρίνεται απαραίτητη στην εν λόγω διαδικασία για την ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος ΠΤ Δυτικής Μακεδονίας του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ.

Για τo ΔΣ

Διαβάστηκε 1053 φορές