×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΚΛΕ

Ανακοινώσεις Συλλόγου Γράφτηκε από  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 09:09 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αθήνα 3/11/2011

Αριθ.πρωτ:9770

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Προς: Όλα τα Μέλη του ΣΚΛΕ, Περιφερειακά και Τοπικά Τμήματα ΣΚΛΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, προσκαλεί τα μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Αριστοτέλους 17, Αθήνα), κατά τις ώρες 9:00π.μ. έως 15:00. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τους παρευρισκόμενους συναδέλφους δεδομένου ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά πρόσκληση, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΣΚΛΕ (άρθρο 20).


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1. Εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

3. Οικονομικός Προϋπολογισμός

4. Πρόγραμμα Δράσης

5. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού

6. Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού

7. Έγκριση Προγράμματος Δράσης

Οι εγγραφές για τη Γενική Συνέλευση και η οικονομική τακτοποίηση των μελών θα γίνονται από τις 8:30 το πρωί. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση και τακτοποίηση των διαδικαστικών θεμάτων ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η συμμετοχή των Εκπροσώπων των Περιφερειακών και Τοπικών Τμημάτων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους Διοικητικούς και Οικονομικούς Απολογισμούς, τη δράση των Τμημάτων τους και θα ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

Τα μέλη του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος μπορούν προσκομίζοντας εγκαίρως αντίγραφο της παρούσας πρόσκλησης να ζητήσουν διευκόλυνση από την εργασία τους για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση βάση του Ν.1264/82.Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και καθοριστική για την πορεία και εξέλιξη των θεμάτων του κλάδου μας. Στο τέλος της Γ.Σ. θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Διαβάστηκε 5789 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 18:19