Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 104 32 Αθήνα, 5ος Όροφος.
Τηλέφωνο : 2108834818 fax: 2108827071
Είσοδος στο μητρώο μελών : https://mitroo.skle.gr/

Ο ΣΚΛΕ υποψήφιο πλήρες μέλος του IFSW - Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα IFSW στην Αθήνα

Ο κύριος Rory Truell, Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κοινωνικών Λειτουργών (IFSW) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα ύστερα από πρόσκληση του ΣΚΛΕ την 23η και 25η Απριλίου 2015.

Ο κύριος Truell ξεναγήθηκε σε αντιπροσωπευτικές κοινωνικές υπηρεσίες στην περιοχή του Λεκανοπεδίου και συνομίλησε με εργαζόμενους κοινωνικούς λειτουργούς. 

 

Μετά από την επίσκεψή του στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας και τις δομές της ΜΚΟ Praksis, o Rory Truell συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΚΛΕ και παρέλαβε το φάκελο με τα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας πλήρους μέλους στον IFSW.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμμετοχή του ΣΚΛΕ στον IFSW είναι πολύ σημαντική καθώς αντιπροσωπεύει τους κοινωνικούς λειτουργούς μιας χώρας που πλήττεται από πολιτικές λιτότητας που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. "Η απάντηση στις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις χώρες του νότου είναι η συνεργασία των πληττόμενων λαών και η συνεργασία των κοινωνικών λειτουργών των χωρών του Νότου έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτή." λεέι ο κύριος Truell.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποδοχής της υποψηφιότητας του ΣΚΛΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο τρίμηνο και αφού συμφωνήσουν τα υπόλοιπα μέλη στην θετική εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του IFSW.

 

Θέσεις Εργασίας Κοινωνικών Λειτουργών όπως δημοσιεύθηκαν στο Internet

Το επιστημονικό περιοδικό του ΣΚΛΕ ψηφιακά

socwork.gr
Δωρεάν τα τεύχη 111 και 112 

Γίνετε μέλος του ΣΚΛΕ

Νέο!
Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ

 

Επιτροπές

Facebook

Επικοινωνία


Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ
3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνο : 2108834818 
fax: 2108827071
κινητό: 6972607021

email:

Εισαγωγή μέλους του site

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις

Шаблоны Joomla 2015