×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 633

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκέντρωση Κοινωνικών Λειτουργών εξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Μαρτίου 17 2015

Σήμερα, 17 Μαρτίου 2015, δεκάδες κοινωνικοί λειτουργοί και πολίτες συγκεντρώθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι στο πεζόδρομο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29) με βασικό σύνθημα: «Υπερασπιζόμαστε  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια – Διεκδικούμε  Κοινωνικές Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης»  και κατέθεσαν υπόμνημα στην αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα θέματα ανθρωπιστικής κρίσης.

Την συγκέντρωση οργάνωσε ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος στα πλαίσια δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας. Η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του σημαντικού ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας, του επαγγέλματος των κοινωνικών λειτουργών, στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Αντίστοιχες δράσεις για την Ημέρα οργανώθηκαν και από τα Τοπικά Τμήματα του ΣΚΛΕ σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη, η Αλεξανδρούπολη, η Κοζάνη και αλλού.