ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΚΛΕ

Φεβρουαρίου 09 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου,  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος σε συνεργασία με το Περιφερειακό τμήμα Αττικής, παρουσία πλήθους κοινωνικών λειτουργών, εκπροσώπων των περιφερειακών τμημάτων του, πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, εκπροσώπων της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, επαγγελματικών σωματείων και ενώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», η κα Αγγελική Λεβέντη, εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ και  συντονίστρια τμήματος κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, η κα Έφη Μπέκου, εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ και γραμματέας του τομέα Κοινωνικής ένταξης και συνοχής, ο κος Χάρης Χουρδάκης, εκπρόσωπος ΚΚΕ και συνεργάτης τμήματος υγείας πρόνοιας της κεντρικής επιτροπής, η κα Σοφία Αλυμαρά, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής και Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα κοινωνικής μέριμνας, η κα Μαρία Στρατηγάκη, Εκπρόσωπος Δημάρχου Αθηναίων και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ισότητας, η κα Στεφανία Αθανασίου, εκπρόσωπος  Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής αλληλεγγύης  και καταπολέμησης της φτώχειας και Δ/ντρια του γραφείου του,  η κα Σεβαστή Χατζηφωτίου, Κοσμητόρισσα της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο κος Βασίλης Ιωακειμίδης, πρόεδρος τμήματος κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,  η κα Ιγνατία Φαρμακοπούλου, εκπρόσωπος του τμήματος Επιστημών  Εκπαίδευσης και Κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κος Παύλος Καψαλάκης, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Εργοθεραπευτών, ο κος Απόστολος Καρτσαφλέκης, πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής, οι κες Δέσποινα Οικονόμου Δέσποινα και Κατερίνα Ψαρούλη από τον CIF Ελλάδος, η κα Γεωργία Μπαντούνα, πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων με παιδιά με Αναπηρία,  ο κος Αλέξης Παραράς, νομικός σύμβουλος του ΣΚΛΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, να τεθούν προβληματισμοί όπως αυτοί απορρέουν από τη μακρόχρονη εμπειρία των κοινωνικών λειτουργών στο πεδίο, να ανταμώσουν μεταξύ τους οι συνάδελφοι αλλά και να θέσει την οπτική του ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος μέσα στις συνθήκες της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας.

Η πίτα ήταν δωρεά της συναδέλφου Πόπης Καλλιγέρη-Βυθούλκα την οποία ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο,  όπως και τη συνάδελφο Δήμητρα Γκίφα για το Stand-up comedy που παρουσίασε αφιλοκερδώς.

Ιδιαίτερα δε, το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου τα οποία βρέθηκαν στη συνάντηση  και δεσμεύεται να συνεχίσει δυναμικά την εκπροσώπησή τους για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου και την ανάδειξη της επιστήμης της κοινωνικής εργασίας στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής  στο σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι.  

 

 

   

     

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.