Δελτίο τύπου για την εκδήλωση «Νοέμβρης 1973-2023 – Κοινωνική Εργασία στην προάσπιση των συνθημάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»

Νοεμβρίου 16 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Νοέμβρης 1973-2023 – Κοινωνική Εργασία στην προάσπιση των συνθημάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου» που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πα.Δ.Α..

Μπροστά στην Επέτειο των 50 χρόνων από τον  Ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, ο ΣΚΛΕ πήρε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της σχετικής εκδήλωσης τιμώντας τον Αντιδικτατορικό Αγώνα και συνδέοντας τα ανεκπλήρωτα συνθήματα του με τις Αρχές της Κοινωνικής Εργασίας και το σήμερα. Στην πρώτη αυτή εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, που οργάνωσε θεσμικά ο κλάδος μας, η συγκίνηση και η αισιοδοξία κατέκλυσαν την αίθουσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης αποτέλεσαν η διαδικτυακή παρουσία των συναδέλφων από το "Social Work History Group” του Πανεπιστημίου της Χιλής, η εισήγηση και οι συγκινητικές παρεμβάσεις του Προέδρου ΣΦΕΑ Γκιουγκή Βαγγέλη, η γεμάτη βιώματα εισήγηση της συναδέλφου κα Ζερβού Μαρίας από τις μέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τέλος η παρέμβαση των μελών του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΔΟΚΕ του Πα.Δ.Α. για την καταδίκη της Σφαγής στην Παλαιστίνη υψώνοντας πανό με την επιγραφή «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Η σύνδεση των ιδανικών του Πολυτεχνείου με την Κοινωνική Εργασία σήμερα, εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τις εισηγήσεις των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος Αθανασίου Τριανταφυλλιά και τον Καθηγητή και Πρόεδρο τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πα.Δ.Α. Ιωακειμίδη Βασίλη. Τη σκοπιά των εν δυνάμει συναδέλφων μας, φοιτητών/τριών Κοινωνικής Εργασίας μετέφερε με ενθουσιασμό ο Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΔΟΚΕ του Πα.Δ.Α..

Ευχαριστούμε θερμά και ξεχωριστά κάθε εισηγήτρια και εισηγητή, τους συναδέλφους/ισσες από τη Χιλή, την κα Κομνηνού επικεφαλής της διοίκησης της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, τους φοιτητές/τριες του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πα.Δ.Α. που βοήθησαν και φυσικά όσες και όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.  

Ενώνοντας την επέτειο του Πολυτεχνείου με τη δράση και τη δέσμευση της Κοινωνικής Εργασίας για κοινωνική αλλαγή και κοινωνική δικαιοσύνη, αποτίουμε φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών και των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Καλούμε όλες και όλους τους/τις  συναδέλφους/ισσες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο σε όλη τη χώρα, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2023.

 

Ζήτω το Πολυτεχνείο! Τιμή και Δόξα στις αγωνίστριες και αγωνιστές του Αντιδικτατορικού Αγώνα!

      

                

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.