Δελτίο Τύπου Εκδήλωσης για την Επέτειο 50 Χρόνων από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου: «Νοέμβρης 1973 - 2023 – Κοινωνική Εργασία στην προάσπιση των συνθημάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»

Νοεμβρίου 13 2023

«Νοέμβρης 1973-2023 – Κοινωνική Εργασία στην προάσπιση των συνθημάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»


Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πα.Δ.Α., σας προσκαλούν σε εκδήλωση μνήμης και συλλογικού αναστοχασμού την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Κεραμεικός, Αθήνα.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου συνδέουμε τους κοινωνικούς αγώνες με το ρόλο και τη συμβολή της Κοινωνικής Εργασίας σε αυτούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εκδήλωση θα εστιάσει τόσο σε ιστορικές αναφορές του Αντιδικτατορικού Αγώνα και της Κοινωνικής Εργασίας όσο και στην εφαρμογή τους στο σήμερα. Η διεθνής έκφραση των αγώνων της Κοινωνικής Εργασίας για κοινωνική δικαιοσύνη στην εκδήλωση αποτελεί η συμμετοχή εκπροσώπων του ‘Social Work History Group’ από το Πανεπιστήμιο της Χιλής, όπου θα συζητήσουν για τους κοινωνικούς αγώνες και την κοινωνική εργασία υπό το πρίσμα της συμπλήρωσης 50 χρόνων από το πραξικόπημα του Πινοσέτ και την κατάλυση της δημοκρατίας στην Χιλή.

Προσκαλούνται όλοι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες κοινωνικοί λειτουργοί,  οι φοιτητές και φοιτήτριες κοινωνικής εργασίας και ενδιαφερόμενοι-ες να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.


Πρόγραμμα ομιλιών:

Τριανταφυλλιά Αθανασίου, Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος
Βασίλης Ιωακειμίδης, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Πα.Δ.Α.
Εκπρόσωποι του "Social Work History Group” του Πανεπιστημίου της Χιλής, Σαντιάγο
Βαγγέλης Γκιουγκής, Πρόεδρος Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ)
Μαρία Ζερβού, Κοινωνική Λειτουργός συμμετέχουσα στην κατάληψη του Πολυτεχνείου
Θοδωρής Βέλιος, Πρόεδρος φοιτητικού συλλόγου ΣΔΟΚΕ, Πα.Δ.Α.

Οργανωτική Επιτροπή
Σοφία Δεδότση, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πα.Δ.Α.
Παναγιώτης Δούρος, Μέλος ΕΔΙΠ, Πα.Δ.Α.
Γιώργος Σαμπροβαλάκης, μέλος ΔΣ ΣΚΛΕ
Θανάσης Σπύρου, Αντιπρόεδρος Α΄ ΔΣ ΣΚΛΕ
Θεολόγος Χατζηπέμου, Επίκουρος Καθηγητής, Πα.Δ.Α.


Ενώνοντας την επέτειο του Πολυτεχνείου με τη δράση και τη δέσμευση της Κοινωνικής Εργασίας για κοινωνική αλλαγή και κοινωνική δικαιοσύνη, αποτίουμε φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών και των νεκρών του Πολυτεχνείου.
*Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από τη Σελίδα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος στο facebook για όσα άτομα δεν μπορούν να παρευρεθούν δια ζώσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.