Κάλεσμα για συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος καλεί τα μέλη του, εργαζόμενους/ες σε δομές υγείας να συμμετέχουν στη Στάση Εργασίας (για την Αττική 08:00 - 15:00/ για την Περιφέρεια 24ωρη), που ανακοινώθηκε από την ΠΟΕΔΗΝ  για την Τετάρτη 12 Ιουλίου  με συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας στις 08:30.

Τα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως καταγράφονται και στο επισυναπτόμενο σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, μέσα από τη συστηματική υποβάθμιση των υπηρεσιών (βασικές ελλείψεις υποδομών στα Νοσοκομεία, Περιφερειακά Νοσοκομεία με τεράστια κενά), την αποδυνάμωση του στελεχιακού του δυναμικού αλλά και την έλλειψη τομεοποιημένων υπηρεσιών υγείας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, έχουν  δημιουργήσει τέτοια συλλογικά αδιέξοδα που αποτυπώνονται με τον τραγικότερο τρόπο στην απουσία φροντίδας υγείας των πολιτών.

Σε αυτό το δυστοπικό τοπίο στον τομέα της Υγείας, που τα προβλήματα οξύνθηκαν μετά την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, ο κλάδος των κοινωνικών λειτουργών εξίσου αποδυναμωμένος σε στελέχη, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αποκλείστηκε αβάσιμα -μετά και την πρόσφατη προεκλογικά έκδοση σχετικής ΚΥΑ-  από το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και κυρίαρχα για το δικαίωμα όλων στο αγαθό της υγείας χρειάζεται να είμαστε παρόντες και παρούσες στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη  12/7 στις 8.30 π.μ. και στην πορεία, που θα ακολουθήσει, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστηκε 793 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 19:54

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.