O ΣΚΛΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 6ης Απριλίου 2022

Ο ΣΚΛΕ καλεί τους Κοινωνικούς Λειτουργούς όλης της χώρας να συμμετέχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου, στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην Αθήνα και στα κατά τόπους συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων, Συνδικάτων και Μαζικών Φορέων ενάντια στον πόλεμο και την ακρίβεια!

Η απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει οδηγήσει σε θάνατο, καταστροφή, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεγάλης κλίμακας κύματα προσφύγων.

Και στη χώρα μας πληρώνουμε τις επιπτώσεις αυτής της πολεμικής σύγκρουσης με το κύμα της ακρίβειας να θεριεύει και τα κυβερνητικά μέτρα σε καμία περίπτωση δεν ανακουφίζουν καθώς εξαφανίζονται μπροστά του με συνέπεια την διόγκωση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Στον τομέα της Πρόνοιας, αποδυναμωμένες από προσωπικό και πόρους Κοινωνικές Υπηρεσίες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις σημερινές πιεστικές κοινωνικές ανάγκες και στον αυξημένο σημερινό τους ρόλο.

Ως Κοινωνικοί Λειτουργοί δεν μπορούμε να μην πάρουμε θέση. Υπερασπιζόμαστε την ειρήνη, απαιτούμε τον τερματισμό του πολέμου και διεκδικούμε το σεβασμό της ανθρώπινης ζωής.

Ζητάμε από την επίσημη Πολιτεία με επείγουσες διαδικασίες να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμων Κοινωνικών Λειτουργών και μονιμοποίηση των Συμβασιούχων των Κέντρων Κοινότητας και των Δομών Καταπολέμησης της Φτώχειας, των συμβασιούχων στον ΕΟΔΥ και όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν κενά σε όλο το σύστημα κοινωνικής φροντίδας και να πάρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης των οικογενειών που πλήττονται από το συνεχώς κλιμακούμενο κύμα ακρίβειας.

Εμείς οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της χώρας συνεχίζουμε να

·         ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

·         ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022!

 

«Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο…»

Τάσος Λειβαδίτης

Διαβάστηκε 2329 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 09:24

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.