3ης Σεπτεμβρίου 19, 104 32 Αθήνα, 5ος Όροφος.
Τηλέφωνο : 2108834818 fax: 2108827071
Είσοδος στο μητρώο μελών : https://mitroo.skle.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Κύριο

Ανακοινώσεις Γράφτηκε από  Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 20:40 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα άρθρα 78 & 110 του Ν. 4488/2017 έως το τέλος Φεβρουαρίου 2020 είναι υποχρεωτική η ανανέωση συνδρομής έτους 2020 (25€).

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με προηγούμενη ανακοίνωση, οι συνδρομές καταβάλλονται πλέον και με ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής, που υπάρχει διαθέσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση mitroo.skle.gr αφού ακολουθήσετε τα βήματα: Είσοδος μελών, πεδίο Συνδρομές - οφειλές , αρχείο pdf (ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής).

Για να αποκτήσετε Βεβαίωση μέλους, εκτός της καταβολής της συνδρομής οφείλετε να υποβάλετε την Δήλωση στοιχείων Μέλους 2020 (πεδίο Βεβαίωση – Δήλωση Στοιχείων έτους). Η βεβαίωση είναι πλέον απαραίτητη σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, αλλά και στις προκηρύξεις των ιδιωτικών φορέων, ΜΚΟ, κλπ.

Οι άνεργοι, οι οποίοι απαλλάσσονται της ετήσιας συνδρομής, προκειμένου να ανανεώσουν την συνδρομή τους για το 2020, οφείλουν να ανεβάσουν πρόσφατη Βεβαίωση ανεργίας έως 29/2/2020, μπαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mitroo.skle.gr, Είσοδος Μελών επισυνάπτουν στο πεδίο Αρχεία Μέλους ως αποδεικτικό συνδρομής έτους, την Βεβαίωση Ανεργίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Βεβαιώσεις ανεργίας θα γίνονται δεκτές όταν υποβληθούν εμπρόθεσμα, έως 29/2/2020.

Καλούμε επίσης τους Κοινωνικούς Λειτουργούς που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει εγγραφή να προχωρήσουν άμεσα στην διαδικασία εγγραφής τους σύμφωνα με τα άρθρα 78 & 110 του Ν. 4488/2017 και το υπ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/265/39238 (ΑΔΑ: 6ΕΒΣ465ΧΘΨ-658) έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η εγγραφή στο ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ είναι υποχρεωτική τόσο στο δημόσιο όσο και στους ιδιωτικούς φορείς για όλους τους Κοινωνικούς Λειτουργούς που ασκούν το επάγγελμα.

Στην σελίδα mitroo.skle.gr υπάρχουν αναλυτικά οι οδηγίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σχετικά με την εγγραφή καθώς και για την ανανέωση συνδρομής έτους.

Τέλος για τους συναδέλφους που δεν έχουν δυνατότητα ή πρόσβαση σε Η/Υ τα γραφεία του ΣΚΛΕ δέχονται κοινό κάθε Τρίτη και Τετάρτη 10:00 – 14:00 και κάθε Τρίτη και 17:00 -20:00 το απόγευμα.

Συνάδελφοι φροντίστε άμεσα για τα ανωτέρω ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και καθυστερήσεις όταν θα χρειάζεστε την Βεβαίωση Μέλους ΝΠΔΔ - ΣΚΛΕ.

Αναλυτικές πληροφορίες για την καταβολή της συνδρομής με κωδικό πληρωμής μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ: https://mitroo.skle.gr/skle-news-5269.htm

Διαβάστηκε 691 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 20:52

Θέσεις Εργασίας Κοινωνικών Λειτουργών όπως δημοσιεύθηκαν στο Internet

Το επιστημονικό περιοδικό του ΣΚΛΕ ψηφιακά

socwork.gr
Δωρεάν τα τεύχη 111 και 112

Γίνετε μέλος του ΣΚΛΕ

Νέο!
Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ

Επιτροπές

3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνο : 2108834818
fax: 2108827071

Εισαγωγή μέλους του site

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις