×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49403

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος  (ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ), κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2198/ 07-06-2019) «για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εγγραφής στον Ειδικό Κατάλογο Πιστοποιημένων κοινωνικών λειτουργών του ΣΚΛΕ εκπαιδευμένων σε θέματα αναδοχής και υιοθεσίας»,

καλεί τα μέλη του σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 27/06/2019 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Τσόχα 5, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος).

Στη συνάντηση θα υπάρξει ενημέρωση για τις διαδικασίες πιστοποίησης των πραγματογνωμόνων κοινωνικών λειτουργών αλλά και παρουσίαση του Εντύπου Κοινωνικής Έρευνας για την αξιολόγηση των υποψηφίων αναδόχων και θετών γονέων.

Θα παραστεί η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, η οποία θα παρουσιάσει το έργο και τις εξελίξεις στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για ερωτήσεις και συζήτηση.

Διαβάστηκε 7592 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 16:04