Παρέμβαση ΣΚΛΕ σχετικά με τον αποκλεισμό των Κοινωνικών Λειτουργών από την προκήρυξη 1/2022 του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη Εργασιακών Συμβούλων

Παρέμβαση απέστειλε ο ΣΚΛΕ στον Διοικητή του ΟΑΕΔ σχετικά με τον αποκλεισμό των Κοινωνικών Λειτουργών από την προκήρυξη 1/2022 του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη Εργασιακών Συμβούλων στην οποία ζητείται η άμεση ανάκληση της προκήρυξης και η συμπλήρωση της με την πρόβλεψη πρόσληψης ΠΕ/ ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών καθώς:

- ο αποκλεισμός των Κοινωνικών Λειτουργών από την εν λόγω προκήρυξη βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το ΠΔ 50/1989 που αφορά στα επαγγελματικά δικαιώματα των Κοινωνικών Λειτουργών και ορίζει ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός περιλαμβάνεται στους τομείς απασχόλησης των Κοινωνικών Λειτουργών και σύμφωνα με αυτό το θεσμικό πλαίσιο σε όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις για την πρόσληψη Εργασιακών Συμβούλων περιλαμβάνονταν και η ειδικότητα του Κοινωνικού Λειτουργού.

- η πρόσληψη ως εργασιακών συμβούλων πτυχιούχων ειδικοτήτων με αντικείμενο μη συναφές με τα καθήκοντα των εργασιακών συμβούλων και ο αποκλεισμός πτυχιούχων με αντικείμενο συναφές θα έχει σαν συνέπεια την ανεπαρκή υποστήριξη των ανέργων της χώρας που προσδοκούν από τον ΟΑΕΔ ουσιαστική βοήθεια.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης

Διαβάστηκε 1360 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 09:48

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.