×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49403

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση για συνάντηση σχετικά με τον ειδικό κατάλογο πιστοποιημένων ΚΛ για αναδοχή και υιοθεσία

Ενημερωτικό Δελτίο

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27/6/2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΠΠ Αττικής, η ενημερωτική συνάντηση για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εγγραφής στον Ειδικό Κατάλογο Πιστοποιημένων Κοινωνικών Λειτουργών του ΣΚΛΕ σε θέματα Αναδοχής και Υιοθεσίας.

Στην εκδήλωση, οι συνάδελφοι Κοινωνικοί Λειτουργοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις διαδικασίες πιστοποίησης των πραγματογνωμόνων Κοινωνικών Λειτουργών και να υποβάλλουν ερωτήματα για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αναδοχή και την υιοθεσία στην Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση. Η Υπουργός απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων στη συνάντηση, μίλησε για τους πυλώνες του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επιστήμη της Κοινωνικής Εργασίας μπορεί να συντελέσει στην επιτυχία του νέου πλαισίου, υπηρετώντας το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού.

Εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντος των συναδέλφων, όπως εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης αλλά και με διάφορους τρόπους επικοινωνίας με το ΣΚΛΕ, παραθέτουμε για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων,  το κείμενο που παρουσιάστηκε στην συνάντηση από την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ.  Δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε στο μέλλον ανάλογες ενημερώσεις και σε περιφερειακό επίπεδο.

Εκ της  ΠΔΕ του ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ

 

Διαβάστηκε 7081 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 11:00