Ο ΣΚΛΕ στην ομιλία Κοινωνική Εργασία και Κοινωνική Πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Πως εργαζόμαστε στην καθημερινότητα με ανθρώπους σε φτώχεια

Φεβρουαρίου 10 2015
Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από το Δήμο της Αθήνας, ομιλία με θέμα 
"Κοινωνική Εργασία και Κοινωνική Πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Πως εργαζόμαστε στην καθημερινότητα με ανθρώπους σε φτώχεια."
Η ομιλήτρια κ. Τελώνη ήταν παραστατική και ιδιαίτερα διαφωτιστική για την καθημερινότητα των κοινωνικών λειτουργών που έρχονται σε άμεση επαφή με τα προβλήματα των πολιτών. Συμμετείχαν Κοινωνικοί Λειτουργοί από το ΔΑ και άλλους Δήμους και φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας. Η συζήτηση, ζωηρή και υποστηρικτική, αποκάλυψε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων στην προσπάθεια τους να ανακουφίσουν τους πολίτες από τις συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΚΛΕ, κύριος Γιώργος Λουκάς, στη σύντομη παρέμβαση του, επισήμανε ότι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων αποτελούν τις πιο σημαντικές δομές παροχής πρωτοβάθμιας και επείγουσας κοινωνικής φροντίδας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και των συνεπειών της. Οι ελλείψεις στη στελέχωση τους με προσωπικό και τη χρηματοδότηση τους με πόρους είναι τραγικές. Ο ΣΚΛΕ διεκδικεί προσλήψεις Κοινωνικών Λειτουργών στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας καθολικού χαρακτήρα σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και ζήτησε τη συστράτευση των Δήμων στη διεκδίκηση.
Η επόμενη ομιλία, στα πλαίσια του Κύκλου Μηνιαίων Διαλέξεων σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο -Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το ΤΕΙ Αθήνας -Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Τετάρτη του Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΝΠΔΔ

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 19, 5ος Όροφος, 10432 Αθήνα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108834818, 2108827071, 6972607021

Email: info@skle.gr

Breitling replica richard mille watch , interior angles of the balance cock are beveled and polished and the micro-rotor bridge is beveled and polished. This is as good as it gets. The layout of the dial is also rather enjoyable, these movements, he has been waering an Omega Seamasters for many years now. rolex replica: affordwatches For starters there was the now famous Seamaster Professional 300m that is nicknamed after its famous wearer. Later there was a 45.5mm Seamaster Planet Ocean 600m and a 42mm Seamaster Planet Ocean 600m with ceramic bezel. For its latest adventures.